Våra tjänster

Vår kraft din styrka

Elektroinstallationer AB har ca 20 anställda och arbetar i huvudsak inom Malmö, Lund och Trelleborgs regionen. Vi utför allt från budgetarbete, konsultation och projektering till själva utförandet. Säkra el och teleinstallationer till konkurrenskraftiga priser.

Vi har resurser att genomföra alla typer av projekt stora som små. Närhet till kund, Ekonomisk styrka, Bred kompetens och motiverade medarbetare.

Vi har brett och kvalificerat kunnande som omfattar allt från 1 till 1000V. Vi är en naturlig kontakt för kunden. Vi har en bra IT-verksamhet som stärker kompetensen och breddar nätverken med våra kunder.

Vi är stolta över det förtroende våra kunder ger oss, detta skall vi leva upp till. Därför ställer vi stora krav på våra leverantörer och oss själva.

På Elektroinstallationer arbetar vi brett med Totalentreprenader, Utförandeentreprenader och Service för industri, kommun, landsting, näringsliv, butiker och bostäder.

Några av våra tjänster


Service och reparationsbil i Malmö

Service och reparation


Våra välutrustade servicebilar kan snabbt vara på plats och är aldrig längre borta än ett telefonsamtal. Ring oss, så kommer vi.

Avbrottsfri elkraft

Avbrottsfri kraft


Diesel och UPS-anläggningar för en trygg och säker produktion och arbetsplats.

Nödbelysning

Nödbelysningsanläggning


Led- och nödbelysning skall möjliggöra utrymning på ett säkert och effektivt sätt även vid strömavbrott.

Belysningsanläggning


Behovet av en flexibel och energisnål belysning ökar. Belysningen bör anpassas efter arbetsuppgifter och individens behov för att få den rätta trivseln på arbetsplatsen och i hela fastigheten.

Kraft och belysning


Industri- belysnings-, fläkt-, pump- och värmeanläggningar. Kvalificerade elinstallationer med snygga och väl genomtänkta lösningar.

Kanalisation med kabeldragning på kabelstegar

Kanalisation


Vi installerar kabelstegar, kabelrännor och strömskenor som uppfyller krav och kvalité för era lokal- och miljöbestämmelser. Fönsterbänkskanaler och uttagsstavar bestyckade med kraft, tele, data m.m. för framtidens krav på flexibla arbetsplatser.

Åskskyddsanläggning

Potentialutjämning och åskskyddsanläggning


För skydd mot person och egendom. Ett åsknedslag kan orsaka våldsamma skador på byggnaden och dess installationer.

Elektrisk installation av solceller

Solcellsanläggningar


När solljuset blir el! Solceller omvandlar solljus direkt till el i form av likström och skiljer sig från solfångare. Sänk dina energikostnader. Vi hjälper dig på plats.

Dokumentation

Relationshandling och driftvägledning levereras på papperskopior, USB eller på CD-skivor helt efter kundens önskemål.

Hoppas att detta låter intressant och vi ser fram emot ett givande samarbete.

VD Elektroinstallationer 
Mats Nilsson

Varför välja oss?

Vår kraft är din styrka


Projekt utförda i tid

Vårt mål är att varje team ska utföra alla dina projekt på utförd tid och inom budgeten. Du kan vara säker och trygg med vårt företag.

Tillgängliga

Vi är där för dig när som helst du behöver oss. Kontakta oss för samråd, uppskattning eller eventuell fråga om ditt projekt eller vårt arbete.

Professionella och ansvarsfulla

Som kund till Elektroinstallationer ska du alltid kunna vara trygg. Vårt team av professionella elektriker hjälper dig att göra ditt projekt till en realitet.

Utvalda tjänster i fokus


Service och reparationsbil i Malmö

Service och reparation


Våra välutrustade servicebilar och elektriker kan snabbt vara på plats och är aldrig längre borta än ett telefonsamtal. Ring oss, så kommer vi.


Belysningsanläggningar


Behovet av en flexibel och energisnål belysning ökar varje år. Belysningen bör anpassas efter arbetsuppgifter och individens behov för att få den rätta trivseln på arbetsplatsen och i hela fastigheten.

Om oss

elektroinstallationer-logo

Elektroinstallationer AB är ett välkänt elföretag, grundat 1944 med verksamhet i Malmö.

HÖGSTA KREDITKLASS