Lediga tjänster

Vår kraft din styrka

På Elektroinstallationer är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!

Hos Elektroinstallationer arbetar du i ett väl sammansvetsat gäng. Vi övertygade om att medarbetarna är vår viktigaste del och vi försöker att stimulera den personliga utvecklingen.

Elektroinstallationer (bildat år 1944) är ett gammalt och stabilt företag som aktivt försöker säkra att alla medarbetare kan känna sig som medspelare i laget. Vi arbetar efter de nyaste metoder och teknik, som genom många år har varit en avgörande faktor för att främja företagets utveckling.

Vår målsättning är att våra kunder skall uppfatta oss som sin bästa samarbetspartner och vi tar gärna totalt ansvar från projektering till färdig anläggning.

Du bör kunna arbeta självständigt och vara van att ta egna initiativ.

Är du intresserad av Elektroinstallationer och ett jobb med utvecklingsmöjligheter, så kontakta oss.

Jobb som elektriker i Malmö

Varför välja oss?

Vår kraft är din styrka


Projekt utförda i tid

Vårt mål är att varje team ska utföra alla dina projekt på utförd tid och inom budgeten. Du kan vara säker och trygg med vårt företag.

Tillgängliga

Vi är där för dig när som helst du behöver oss. Kontakta oss för samråd, uppskattning eller eventuell fråga om ditt projekt eller vårt arbete.

Professionella och ansvarsfulla

Som kund till Elektroinstallationer ska du alltid kunna vara trygg. Vårt team av professionella elektriker hjälper dig att göra ditt projekt till en realitet.

Om oss

elektroinstallationer-logo

Elektroinstallationer AB är ett välkänt elföretag, grundat 1944 med verksamhet i Malmö.

HÖGSTA KREDITKLASS